Zorgeloos wonen in De Duynsberg

De Duynsberg heeft contacten met twee thuiszorgorganisaties, Meetingcare en Thebe. Deze organisaties houden bij ons kantoor. In verband met de 24-uurs calamiteitendienst is er ’s nachts ook een slaapwacht aanwezig. Daarnaast is er een brandmeldinstallatie en een vrijwillige brandwacht.

Doelgroep

De Duynsberg richt zich met name op senioren die beschermd willen wonen. Vanaf 60+. Ook in de prijsstelling onderscheiden wij ons. Met een AOW uitkering, een klein pensioen en een huurtoeslag kunt u al terecht in een van onze aantrekkelijke studio’s.

Topkwaliteit

Al ruim 50 jaar staan De Duynsberg en haar medewerkers bekend om het leveren van topkwaliteit. Kwaliteit die u mag verwachten van een organisatie die service levert op het hoogst mogelijke niveau.

Beschermd wonen

Serviceappartementen De Duynsberg biedt service en beschermd wonen. U bent van harte welkom dit met eigen ogen waar te nemen. Maak gerust vrijblijvend een afspraak met Renske van de Pas voor een gesprek en/of rondleiding. Bel 013 - 46 83 939 of e-mail naar renske@duynsberg.nl.

Groepsfoto personeel Duynsberg