Receptie

Receptie

Receptionistes bemannen 10 uur per dag de receptie. In de avond en nacht vindt camerabewaking plaats. Daarnaast is er 's nachts een slaapwacht aanwezig. Bij de receptioniste kunt u o.a. terecht voor algemene informatie, het reserveren van logeerkamers, opdrachten bestemd voor onze eigen Technische Dienst, postzegels en kopieerwerk.

Parkeergelegenheid

Parkeergelegenheid

Onze parkeerplaats biedt ruim voldoende parkeergelegenheid. Wilt u liever een eigen garagebox? Ook dat is mogelijk. Uw fiets kunt u kwijt in een van onze fietsenstallingen.

Winkel

Winkel

In een gedeelte van het restaurant treft u onze winkel aan. Voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u dus niet ver. Hier kunt u terecht voor vers brood, zuivel en beleg. Natuurlijk ontbreken koffie, thee en iets lekkers niet. Om het u nog makkelijker te maken vindt u er ook was- en schoonmaakmiddelen, fruit én een stomerijservice.

Restaurant Prins Heerlijk

Restaurant Prins Heerlijk

In ons gezellige restaurant kunt u, eventueel samen met andere bewoners, dagelijks genieten van een warme maaltijd in de middag en avond. Wilt u liever in alle rust uw maaltijd nuttigen in uw appartement, dan wordt de maaltijd bij u binnengebracht. Ook kunt u bezoek uitnodigen om samen met u te dineren van de kaart met een divers aanbod aan warme en koude gerechten. Tijdens een kopje koffie of thee kunt u elkaar ongedwongen in het restaurant ontmoeten. Uiteraard schenken wij ook graag een lekkere wijn of aperitief. Het restaurant kunt u ook reserveren voor het houden van familiebijeenkomsten of verjaardagsfeestjes. Overigens hebben we voor die gelegenheden nog andere geschikte zalen, zoals het Bruin Café.

De multifunctionele ruimte

De multifunctionele ruimte kan voor allerlei doeleinden worden gebruikt. Ook kunt u hier terecht voor een moment van bezinning of wekelijks een kerkdienst bijwonen.

Bewonersraad

De bewonersraad “de Duynsberg” is een rechtspersoonlijkheid bezittende vereniging van bewoners. De vereniging wordt geleid en bestuurd door de uit minimaal vijf personen bestaande bewonersraad, die gekozen is door en vanuit de bewoners.

Het doel van de bewonersraad is om de bewonersbelangen goed te vertegenwoordigen en met het bestuur van Stichting de Duynsberg samen te werken, zo nodig om (bestaande) problemen tussen de Stichting en bewoners, in wederzijds overleg, op te lossen. De bewonersraad is namens de bewoners wettelijk toegerust met zekere inspraak en medezeggenschap ten aanzien van beleidsaangelegenheden.

De statuten van de vereniging zijn neergelegd in een notariële akte. Meer informatie over de bewonersraad kunt u navragen bij de huidige voorzitster: mw. M. van der Zee

Logeerkamers

Heeft u bezoek/familie die van ver komen en een of meerdere nachtjes in de buurt wil logeren? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. U heeft de keuze uit:

  • Een eenvoudige logeerkamer met bed en toilet. De douchegelegenheid ligt op de gang.

Bloedafname

Voor het bloed prikken kunt u terecht bij de bloedafname. Openingstijd: maandagochtend van 9.00 – 10.00 uur.