Omgeving

De Duynsberg is gelegen in Tilburg West aan de rand van het Wandelbos. U vindt er naast een paar mooie vennen ook een kleine dierentuin en een speeltuin. Onze twee prachtige tuinen nodigen uit om in te wandelen of op een van de bankjes te vertoeven. In een van onze tuinen  liggen een natuurvijver en een jeu de boulesbaan. U geniet in alle rust van de konijntjes die er rondhuppelen en eekhoorntjes die langs boomstammen klimmen. Maar ook de fluitconcerten van de vogeltjes zijn een lust voor het oor. De natuurvijver ligt er in de donkere avonden sfeervol verlicht bij. De vier seizoenen laten zich in de tuinen op hun mooist zien. Doordat ze grenzen aan het Wandelbos zijn er voldoende mogelijkheden tot het maken van wandelingen.

Winkelcentra

Twee winkelcentra zijn op loopafstand te bereiken: het Paletplein en de Westermarkt. Dit geldt ook voor een aantal artsen en de apotheek.

Bus

Vanaf de nabijgelegen bushalte Indigolaan brengt lijn 2 u rechtstreeks naar het stadscentrum, het Centraal Station, het treinstation Tilburg Universiteit en het winkelcentrum Westermarkt. Lijn 3 vervoert u naar het St. Elizabeth Ziekenhuis en het Reeshof Station. Om het TweeSteden Ziekenhuis te bereiken is een overstap nodig.